Image
ТЕРНIВСЬКИЙ ПРОФЕСIЙНИЙ ГIРНИЧИЙ ЛIЦЕЙ
ПІДГОТОВКА КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ

День відкритих дверей

     25 квітня 2019року Тернівський професійний гірничий ліцей зустрічав учнів шкіл та їх батьків на «День відкритих дверей». В гостях ліцею були учні шкіл м.Тернівка,м. Павлограда , а також учні з батьками селищ Богданівна, Богуслав,Нова Дача, Миколаївка Харківської обл.

d1
d2

       Учні познайомилися з матеріально - технічною базою ліцею,культурно - спортивним комплексом.  Учні шкіл приймали участь у майстер - класі в залі гірничих машин «Керування маневровою лебідкою типу ЛВД- 2.

d8

           Були в захваті від майстер - класу в лабораторії рудничної автоматики, де учні ліцею продемонстрували творчу технічну виставку,яку зробили своїми руками,а також  Орлова З.В. познайомила з кращими зразками макетів гірничо- шахтного обладнання ,які робили колишні випускники.

d7

    Відвідали  електромонтажні майстерні гірничої пускової апаратури та автоматики, де майстри розповіли про роботу гірничої апаратури та важливість професійної майстерності  у спеціалістів на шахті .d6

     В актовому залі познайомилися з  представниками шахтних управлінь «Дніпровське», «Героїв Космосу», «Павлоградське» ДТЕК «Павлоградвугілля, які презентували своє шахтоуправління ,познайомили з перспективою в майбутньому, соціальними пільгами , молодіжною організацією ДТЕК і багато цікавого учні почули. d5 Самих активних учнів в  актовому залі нагородили призами від ДТЕК«Павлоградвугілля». Подякували весь інженерно - педагогічний  за якісну підготовку кадрів.

d4

    Директор Сайфієв С.Ф. також розповів про  навчальний заклад та перспективи учнів . Ми сподіваємося, що учні шкіл та їх батьки зроблять правильний вибір.

Контактна інформація

Адреса:  Україна, Дніпропетровська обл., м.Тернівка, вул. Маяковського, 24

 

Телефоний зв’язок та електронна пошта:

 

E-mail: tpgl@i.ua