Image
ТЕРНIВСЬКИЙ ПРОФЕСIЙНИЙ ГIРНИЧИЙ ЛIЦЕЙ
ПІДГОТОВКА КВАЛІФІКОВАНИХ РОБІТНИЧИХ КАДРІВ

Декада природничо-математичних дисциплiн

З 21.02.20 - 31.02.20 вiдбулася Декада природничо-математичних дисциплiнБули проведенi заходи: конференцiя "10 крокiв до життя"

h6

 

Вiдкрита виховна година про екологiчнi проблем людства

h8

 h5

Урок  - кейс "Метали"

Алхiмiк демонструвала цiкавi хiмiчнi дослiди

 h7

h9

30.01.2020 року відбувся інтелектуальний батл для учнів І курсу. Незважаючи на те, що учням довелося розв'язувати завдання з математики та інформатики, протягом всього заходу обговорювалися якості висококваліфікованого електрослюсаря підземного.

h2

     Допомагали в цьому першокурсникам учні ІІІ курсу Максим Кіяшко і Трохим Трофімов. Старшокурсники знають про свою майбутню професію майже все, тому особливо виділяли такі якості шахтаря як здатність до самонавчання, ініціативність, уміння логічно мислити, здатність працювати в команді. Саме завдяки "командному духу" переможцями інтелектуального батлу стала команда  групи 219 у складі Олександра Клочко, Кирила Стеценка, Влада  Перебийноса та Віктора Пономарьова. Вітання переможцям! З різницею в один бал ІІ місце посіла команда групи 319. Команда групи 119- на ІІІ місці. 

h1

      Головним підсумком заходу була для учнів можливість спробувати себе в інтелектуальних змаганнях та виявити в собі найкращі якості майбутнього шахтаря.

22 січня закінчився конкурс «Кращий кросворд з фізики», переможцями стали учні групи 2-19 Стеценко Кирило та Стеценко Олександр.

h4

      29 січня в групі першого курсу 1-19 відбувся урок «Калейдоскоп цікавих дослідів», на якому учень третього курсу 2-17 Сафонов Дмитро демонстрував досліди на своїх власних електротехнічних виробах.

h11

Контактна інформація

Адреса:  Україна, Дніпропетровська обл., м.Тернівка, вул. Маяковського, 24

 

Телефоний зв’язок та електронна пошта:

 

E-mail: tpgl@i.ua